Tilaus- ja toimitusehdot

TILAAMINEN

Tilaa tuotteet tai pyydä tarjous viestillä, soittamalla, whatsappilla tai somekanavien yksityisviesteillä. Suosin viestimuotoa, koska sovitut asiat jäävät suoraan muistiin.

Leivonnaisten hinta määräytyy koon, raaka-aineiden, koristeiden määrän sekä työmäärän mukaan. Hinta vahvistetaan tilauksen yhteydessä.

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy arvonlisävero 14%. Myös pakkausmateriaalit sisältyvät hintaan.

MAKSUTAVAT

Maksutapana toimii ennakkomaksu (tilisiirto/lasku/mobilepay), joka tulee maksaa viimeistään 4vrk ennen sovittua noutoa. Poikkeuksena isot tilaukset sekä sesonkiajat, jolloin saatamme pyytää maksua jo 7vrk ennen noutoa. Yrityksille teemme harkinnanvaraisesti laskun 7vrk maksuajalla. Poikkeustapauksissa myös muu maksutapa saattaa onnistua, kysy jo tilatessasi.

TOIMITUS

Tilaukset tulee noutaa sovittuna ajankohtana. Myös meidän toimittamana kuljetus on lähialueille mahdollista. Kannattaa kysyä kuljetusta myös lähipaikkakunnille. Kuljetuksen hinta määräytyy tilauksen koon ja matkan pituuden mukaan, jos samalle suunnalle on tulossa useampi tilaus ei kuljetuksesta tule veloitusta. Mikäli kuljetus on sovittu, ei yrittäjä ota vastuuta mahdollisesta estymisestä (esimerkiksi todella huono keli tai auton rikkoontuminen). Tällöin asiakkaan on noudettava tuotteet. Mahdollinen jo maksettu kuljetusmaksu maksetaan takaisin. Mikäli kuljetus oli sovittu kaupanpäälle korvausta ei makseta.

TILAUKSEN PERUUTTAMINEN

Tilauksen voi peruuttaa normaalisti maksutta 4vrk ennen sovittua noutoa. Isot yli 300€ tilaukset sekä sesonkiaikoina 7vrk ennen sovittua noutoa. Tämän jälkeen peruutetuista tilauksista peritään 50% kokonaishinnasta korvauksena aiheutuneista kuluista. Noutamatta jätetyistä tai alle 24h sovitusta noudosta peruutetut tilaukset veloitetaan kokonaisuudessaan. Nämä koskevat myös, mikäli asiakas haluaa vaihtaa tuotteen toiseen.

Jos tekijä sairastuu, maksetaan jo maksettu tilaus takaisin. Peruuntumisesta aiheutunutta muuta korvausta ei makseta.

KULJETUS

Leivonnaisten kuljetus on aina asiakkaan vastuulla. Emme vastaa kuljetuksessa tapahtuneista vahingoista, paitsi jos tuote on meidän omassa kuljetuksessa ja vahinko on tahallisesti aiheutettu. Pidäthän kakut ehdottomasti kokoajan suorassa. Paras paikka kakun kuljetukseen on takakontissa. Kannattaa varata kuljetuksen ajaksi viilennystä esimerkiksi kylmäkalleja. Kylmäkallejen väliin suosittelen laittamaan ohuen pyyhkeen, jotta kakkulaatikko ei kostu. Suojaa tuotteet suoralta auringon paisteelta.

KOTILEIPOMO

Kotikeittiö, jossa tuotteet valmistetaan, on rekisteröity elintarvikehuoneistoksi ja toiminta tapahtuu elintarvikevalvonnan piirissä. Ajantasaisimman OIVA-raportin löydät kotisivuilta: Oiva-raportti.

Tilatessasi erikoisruokavalioon soveltuvia leivonnaisia otathan huomioon seuraavat asiat. Keittiössä käsitellään myös muita, kuin erikoisruokavalioihin kuuluvia tuotteita. Erikoisruokavaliotuotteet valmistetaan huolellisesti niihin soveltuvista raaka-aineista, mutta emme takaa jäämien mahdollisuutta.

MUUTA

Asiakas varmistaa toimituksen yhteydessä tuotteen olevan tilatun mukainen. Mikäli tuote ei ole tilatun kaltainen, tulee asiasta ilmoittaa välittömästi. Tällöin tekijä on velvollinen korvaamaan tuotteen uudella. Tuote tulee tässä tapauksessa palauttaa. Syödyistä tuotteista emme ole korvausvelvollisia.