Yritysesittely

Tmi Anun kakut on heinäkuussa 2022 perustettu yritys. Kakut ja leivonnaiset valmistaa Haapavedeltä kotoisin oleva Anu Kiljunen (os. Marttala). Aloitin kakkujen tekemisen harrastuksena jo vuonna 2016. Kysynnän kasvaessa oli tehtävä päätös kieltäytyä osasta töistä tai ottaa kaikki tuleva vastaan. Kakkuni ovatkin jo tunnettuja sekä Haapavedellä että lähikunnissa. Teen töitä yrittäjänä myös toisella alalla, suoritan maalaustöitä rakennustyömailla. Tällä hetkellä teen vain alihankintahommia enkä ota uusia asiakkaita sille saralle. Työllistän itseni täysin yrittäjänä ja olen kiitollinen kaikista asiakkaistani!

Perheeseeni kuuluvat aviomies sekä kaksi lasta (synt. 2015 ja 2021)

Olen opiskelut merkonomiksi (2014) sekä suorittanut yrittäjyyden ammattitutkinnon (2023). Olen suorittanut myös osan talonrakentajan perustutkinnosta. Aikaisempina vuosina olen työskennellyt muun muassa autovaraosien myyjänä.

Lähellä sydäntäni on asiakaspalvelu. Pyrin olemaan lähes aina tavoitettavissa ja vastaan nopeasti.

Jos sinulla on tarvetta kakuille ja muille leivonnaisille niin älä epäröi ottaa yhteyttä! Isomman tilauksen kanssa kysy aina ehdottomasti tarjous. Nopeiten ja parhaiten minut saa kiinni whatsappilla tai somen yksityisviestien kautta.

Jos julkaiset kuvia tekemistäni leivonnaisista, pyytäisin mahdollisuuksien mukaan tägäämään some-kanavani julkaisuihin. Näin useammat ihmiset tavoittaisivat yritykseni.

Kiitos, että tilaat minulta! Kiitos, että tuet suomalaista pienyritystä!

-Anu

Kuvaaja Ulla Hiltunen
Mainostoimisto Utumedia